Осъдиха Румен Рончев и дизайнерката Мегз за обсебване

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Румен Рончев и дизайнерката Мегз се сдобиха с условни присъди по обвинението за обсебване. Двамата, заедно с братовчеда на Каканашева, който също бе обвиняем по делото, са сключили споразумение с прокуратурата.
В края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G350“, припомня trafficnews.bg. Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той заявил, че на 27 септември е оставил луксозния автомобил пред бар „Графити“ в „Кючук Париж“, а на следващата сутрин от „кубчето“ нямало и следа.
Джипът обаче бил лизингов и е собственост на „Софауто“.
Мегз пуска в продажба мъжка линия: Дизайнът е на милионерски наследник, Каканашева разказва историята му и как са се запозналиМЕГЗ най после призна кой и е помогнал в старта на кариерата ѝ. Дизайнерката обяви, че пуска в прода…Sep 2 2019vijti.com

По време на разследването криминалистите се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало, че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът Лесов, така и модната принцеса и новото й гадже.
Антон Лесов е осъден за това, че противозаконно е присвоил чужда движима вещ – лек автомобил „Мерцедес“, собственост на лизингова компания , на стойност 98 586 лева, която е владеел, като обсебването е в големи размери и присвоената вещ е заместена до приключване на съдебното следствие в първоинстанционния съд. По одобреното споразумение му е наложено наказание от 2 години и 6 месеца лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 5 години.

Три години условно с 5 години изпитателен срок получи Румен Рончев. Освен за обсебване на автомобила, транспортният бос е осъден и за това, че е отнел чужди недвижими вещи. В Индустриалната зона край Раковски той се сдобил противозаконно със два спойлера за влекач, и лек автомобил „Мерцедес“ на стойност 2 497 лева. През 2018 година той склонил друго лице да отнеме 120 бутилки уиски от две различни марки, на обща стойност 3 312 лева, без съгласието на собственика с намерение противозаконно да ги присвои.
Модната икона Каканашева пък е осъдена на 2 години лишаване на свобода с 4 години изпитателен срок. Тя бе обвинена, че умишлено е склонила любимия си, както и братовчед си да присвоят автомобила.

Определението на Районен съд-Пловдив, с което е одобрено споразумението, е влязло в сила и не подлежи на протест и обжалване.
В същото време спрямо Каканашева се води досъдебно производство в прокуратурата, свързано с катастрофата предизвикана от самата нея.
Както TrafficNews.bg съобщи още тогава дизайнерката не спряла на знак „Стоп” и отнела предимството на лек автомобил „Хонда“ в град Раковски. По данни на МВР, 71-годишна жена е била пострадала и настанена в болница за лечение.
Според държавното обвинение Каканашева е предизвикала инцидента, като не е спряла на знак СТОП, отнела е предимството на другата кола и така е последвал сблъсъка.

С действията си зад волана Мегз е причинила средна телесна повреда на пътничка в ударената кола. Освен всичко това, по време на произшествието, дизайнерката е изтърпявала административно наказание – лишаване от свидетелство за управление на МПС.
Източник: лупа
Мегз пусна свои необработени снимки в Инстаграм и обяви, че повече няма да се съревноваваМегз не крие, че има корекции по себе си, но съжалява, че ги е направила Миглена Каканашева – Мегз к…Aug 26 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!