Мегз пусна свои необработени снимки в Инстаграм и обяви, че повече няма да се съревновава

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мегз не крие, че има корекции по себе си, но съжалява, че ги е направила
Миглена Каканашева – Мегз качи необработени снимки в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Дизайнерката призна, че има корекции по себе си, но те са били временни. В дълъг пост в мрежата Мегз написа още, че съжалява, че е коригирала нещо по себе си и разкри, че понякога обработва снимките, които качва в Инстаграм.
„Та, това е нередактирана версия на снимките ми от вчера. И това, което исках да кажа, е следното: Човек може да има купища корекции и да не се харесва. Може да няма никакви корекции и пак да не се харесва. Дори, много интересно проучване показва, че жените с най-много корекции обработват най-много снимките си в социалните мрежи. Това е заради липсата на приемане и стремежа към идеалност.
Свалиха табелите на джипа на Румен Рончев, любовникът на Мегз спипан в голяма издънкаРумен Рончев, любовникът на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, отново е бил заловен да нарушава…Jul 31 2019vijti.com

Това не е пост „за“ и „против“ корекциите. Не съм срещу пластичната хирургия. Аз самата – никога не съм крила – имам корекции. Много от тях направих преди 25. И по-късно съжалявах дълбоко. За щастие повечето бяха временни – та, вече след 2 години усилено поправяне на тези грешки, се поизчистих.
Но има нещо друго. Казва се „образът в инстаграм“. И се улових, че уж се чистя от корекции, но още едитвам снимките си. Честно казано – и аз не знам защо. Може би защото всичко в Инстаграм е толкова перфектно, че съм свикнала и аз да се стремя – дори несъзнателно – към този стереотип.
Промяна
Но не искам да е така. Искам да го променя. Наистина ми е странно да ви пускам снимки без корекции, когато всеки около мен е толкова идеален.

Затова и снощи пооправих поне цветовете малко. Но тази сутрин си казах – я стига, ти сериозно ли се притесняваш как ще качиш една снимка. Била си в 500 риалита и всеки е виждал как изглеждаш всъщност. Хората по улицата също го виждат.
Близките ти, мъжът ти – всеки те вижда на живо. Къде изобщо ти е проблемът в този Инстаграм? И за кого ти е тази идеалност? За другите жени, които цъкат и си редактират снимките ли? Това е някакво странно съревнование, в което вече не искам да участвам. И ще се опитам да се освободя от това.
П.С – Да, аз бях човекът, който кривеше пода във всеки свой пост. И да, аз бях онова момиче, което си биеше какви ли не филъри.

Но това е затворена страница за мен. И вече искам да съм друга. Според мен и вие може да се откажете от всички тези неща. Какво толкова може да загубите? Най-много да се отървете от всички фалшиви хора, за чието привидно одобрение сте се борили несъзнателно досега“, пише Мегз.
Източник: kliuki.ws
Първата статия на новоизлюпената журналистка Мегз вече има огромен брой четенияЗашеметяващи резултати за топ дизайнерката МЕГЗ, която вчера публикува първата си статия. Каканашева…Jul 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!