Нов квартал с къщи ще изникне в София: „Не може да има Младост 5…“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Не може да има Младост 5, но Горубляне ще се развие по начин, който може да послужи за пример на останалите райони в столицата. Това каза арх. Румен Русев – досегашен районен кмет на Младост и кандидат за нов мандат от АТАКА. „Кварталът има огромен потенциал, планирали сме и съвсем скоро ще започне реализирането на проект за цял нов квартал с къщи върху познатите на всички насипи.

Мая Манолова катастрофира отново – крие се на задната седалка след удар в София (СНИМКИ)Мая Манолова отново катастрофира, след като вчера участва в дебат за пътната безопасност. Инцидентът…Oct 12 2019vijti.com

Това ново строителство ще бъде подчинено на ясни правила. Заявихме ги пред всички заинтересовани страни, обсъждахме ги и имаме пълно съгласие. И инвеститори, и граждани знаят какво точно да очакват и какъв ще бъде положителния ефект от случващото се. Аз твърдя, че този модел, който съм въвел, може да служи като еталон за работа във всички райони на София”, каза той в сутрешния блок на БНТ.

На въпроса дали този нов квартал няма да повлияе негативно върху и към момента тежкия трафик в Младост, Русев отговори: „Дострояването на Околовръстното шосе от Младост 4 до изхода към магистрала „Тракия“ и изграждането на продължението на бул. „Копенхаген“ са двете мерки, които ще облекчат трафика и ще направят живота на хората от Младост много по-приятен.
Дебатираме активно със Столична община графика за изпълнение на тези ключови инфраструктурни проекти”. „В Младост има центрове и бизнес като в голям европейски град. Той със сигурност ще се развива динамично и занапред, но аз знам как да това да се случва без негативни последици като задръствания и замърсяване”, каза кандидатът на АТАКА и досегашен изпълняваш длъжността районен кмет.

Русев, който е архитект по професия, има яснота как трайно да се прекрати и конфликтът между гражданите на района и собствениците на терени в междублоковите пространства. „За последната година намерихме решение за шест такива случая.

Останаха още 12 подобни казуса, по които работим активно. Надявам се до края на годината да бъдат решени окончателно. „Младост“ има нужда от ред и спокойствие, а не от постоянни смени на управлението и непрестанни скандали”, каза настоящия кмет на района. Източник: блиц

Проучване в София: Може и да пише “баничка със сирене“, но в нея няма сиренеОт 15 анализирани проби „баници със сирене“ нито една не отговаря на определението „баничка със сире…Oct 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!