123-годишен мъж изненада служителите на летище с паспорта си СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Служители на летище в Абу Даби за малко не провалиха пътешествието на Свами Шивананда от Бехала, Индия. От аеропорта се усъмнили, че паспортът на индийския гуру не е истински.Шивананда пътувал от Колката до Лондон, с междинно кацане в Абу Даби. Той буквално шокирал служителите, показвайки документа си за самоличност. В графата „дата на раждане” стояла година, която е повече от невероятна – 1896 г.

Гала се замеси в скандал на летището: Водещата и мъжът й наглеят срещу служителка, която разобличи селянията имГала и мъжът й Стефан възпрепятствали работата на летище София, узна HotArena. Автомобилът на тв вод…Sep 6 2019vijti.com

Само преди няколко месеца Свами отбелязва 123-ия си рожден ден. Детството му преминава под надзора на духовен наставник. През живота си той не се е женил нито веднъж, всеки ден прави йога и се храни само с прясна храна.
Диетолози посочиха храните, удължаващи живота
Предпочита простите храни и избягва млякото и плодовете.

„Дисциплината е най-важното нещо в живота.
Може ли човек да живее 256 години? Преди да умре, той разказа за живота си
С нея ще можете да се справите с всичко – храна, физически упражнения или похот”, споделя той.

„В днешно времето хората са станали нещастни и болни. И аз самият страдам от това”, добавя Шивананда.Според документите, Свами е роден на 8 август 1896 година. Въпреки това не е ясно дали датата е точна.


104-годишният дядо Стефан разкри какво хапва, за да бъде здрав
Истината се крие в архивите на един от храмовете в страната.Ако датата му на раждане в паспорта съответства на действителността, мъжът е най-старият човек на планетата, пише „Дейли мейл”.
Точно това се опитва да докаже и Свами, за да може да влезе в Книгата за рекорди на Гинес.

Ваканцията на Григор Димитров в България приключи неприятно: Гришо участва в нова разправия на летище СофияКратката ваканция на Григор Димитров в България приключи със скандал, научи Lupa.bg. Тенисистът, кой…Jul 10 2019vijti.com

Източник: Zdrave.to

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!