Николаос Цитиридис: Баща ми няма този късмет, да има син като мен

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Той е отгледан само от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си баща, който е грък. Сега няма никакви роднини, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден.

Гала разкри кой е щял да заеме мястото на ЦитиридисГала издаде кой всъщност е оспорвал мястото на Николаос Цитиридис преди шоуто му да тръгне по bTV. Т…Jan 23 2021vijti.com

„Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа. Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя… Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда“, признава Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а след това се мести в София.

За да помага на майка си финансово, започва да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не – кърти плочки, разнася чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море. Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години започва да води предаване по онлайн радио Офнюз, което вече не съществува. По време на цялото си следване работи като репортер, но с месеци не му плащат.

„До преди година и половина оцелявах на нудъли – онези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми спасиха живота. Сега ям месо, салата, супа…“, шегува се Николаос, пише „Галерия“.

Цитиридис аут Би Ти Ви, заменят го Иван и АндрейНиколаос Цитиридис ще бъде следващият освободен от Би Ти Ви, научи сензационно „Уикенд” от свой чове…Dec 24 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
МЪЛЧАНИЕ: Ангелов и НОЩ останаха безмълвни след въпрос на Миролюба…
error: Content is protected !!