Ники Кънчев призова България за спешна помощ за майка в огромна беда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър Ники Кънчев, ФБ

Ники Кънчев призова България за спешна помощ за майка, сполетяна от тежки заболявания.

„Здравейте, готини, мои!

Отново имам нужда от вас, от вашите големи сърца и смели действия. Нека този път помогнем и да изправим на крака 38 годишната Албена Васева от София.

Не я познавам лично, а и това няма никакво значение. Знам че е от един от най-бойните софийски квартали – Дружба.

Лют спор – Ники Кънчев или Билалов! Нарекоха единия „сухар“, а другия – „надценяван“Голям спор се води от потребители в социалната мрежа Фейсбук. Той е свързан с фигурата на водещия пр…Dec 29 2021vijti.com

Албенка има нужда от нашата помощ , за да може да прегърне новороденото си бебе, 5- месечния Дани и да се радва на семейството си. В момента за бебето се грижи по-голямата му сестра Лора, която на 7 април стана на 19 години.

Дълги години семейството мечтае за второ дете и когато чудото се случва , буквално дни преди раждането Албена е диагностицирана с менингиом (мозъчен тумор), Туморът беше изваден по спешност при изключително сложна 12- часова операция в Пирогов. Операцията е успешна, но след нея Албена изпадна в кома , от която излезе след месец. За съжаление тук не свършват нещастията за това семейство.

Албена преживя инсулт , тромбоза, а от понеделник е приета в Пирогов с декубитална рана на гърба.Тя е на легло, има нужда от лечение и рехабилитация.Не може да се грижи за бебето и да се радва на семейството си защото не може да се движи. Както ви казах и както се вижда от снимката сега майка на 5- месечния Дани продължава да е неговата кака, 19- годишната Лора. Вместо тийнеджър на Лора й се е наложило да стане майка!

Пет месеца семейството направи всичко по силите си за нейното възстановяване, но възможностите за адекватно лечение в България са изчерпани. Имат отправени запитвания към различни клиники и центрове и получена оферта от Германия за терапия в размер на 25 000 евро.

Отделно от тази сума ,около 10 000 лв. са нужни , аз да я транспортират с линейка и медицинско лице до Германия и 1 500 евро месечно за придружител в болницата. ужда от помощ и подкрепа заради огромните разходи по нейното лечение и сериозността на състоянието ѝ. Докато се създаде дарителска сметка, средства се набират в сметката на Лора, като в основание впивайте – Дарение лечение.

Кутии за дарения са поставени в квартала на семейството- в кварталните магазини в Дружба II.

Изпращайте вашите жестове на Лора Йорданова Васева

IBAN – BG73 UBBS 8002 1031 0893 50

Аз се включих!

Давайте и вие!

Много сме! Силни сме!

Ники Кънчев „захапа“ Билалов за Стани богатНа Ники Кънчев май му е домъчняло за времето, когато водеше „Стани богат. Той сподели интересен кола…Jan 31 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!