Лют спор – Ники Кънчев или Билалов! Нарекоха единия „сухар“, а другия – „надценяван“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голям спор се води от потребители в социалната мрежа Фейсбук. Той е свързан с фигурата на водещия предаването „Стани богат“. Мнозина са на мнение, че Ники Кънчев се е справял по-добре от Михаил Билалов. Разбира се, не липсват мнения и в обратната посока. Дали е така – всеки очевидно има свое собствено мнение. Сега ви представяме само една малка част от хилядите коментари в социалната мрежа:

Зрители: Водещият на „Стани богат“ Билалов подсказва на хубаво момичеСпоред зрителите водещият е показал симпатии към една от участничките в предаването и й е подсказвал…Dec 22 2021vijti.com

– Пак ще мрънкам. Защо се налага водещият да пита „Играем ли?“. Та нали играчът затова е дошъл. Дразнещо и смешно е. Опитайте да премахнете излишните фрази, не ни губете времето със словоблудие!

– Върнете Ники Кънчев, този е сухар!

– Някои наистина ли не харесват Билалов? Как само му се сви сърцето на играещия, като Билалов спомена за „Шифърът на Леонардо“ и играещият помисли, че става дума за „Мона Лиза“. После го попита защо не е маркирал Ван Гог и веднага му каза верния отговор.

– Поне 18 пъти по-добър водещ е Билалов. И осанката му, и свриозността му на място и майтапите на място. Ники Кънчев е най-надцененият водещ в историята ни.

Историческа промяна в „Стани богат“! Билалов сензационно обяви каква е тя„Първите пет въпроса носят суми от 100 до 500 лева. Именно там е първата сигурна сума. След това са …Dec 20 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!