Нахални чехи побъркаха Приморско СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тройно критичен работен ден имат днес спасителите на Северния плаж в Приморско, предава репортер на Lupa.bg директно от хавлията. Екипът от 24 плажни спасители, разпределени на 8 поста върху плажната ивица, едва смогват да вадят от бурното море разпасани летовници.
Въпреки червения флаг, ясно указващ, че къпането е категорично забранено, летовниците изобщо не се съобразяват с правилата за плажуване и смело се хвърлят в бурното море.
Спасителните свирки не спират да свистят от сутринта, често пъти младежите от постовете влизат в морето, за да подканват хората да излязат от водата.
Разярени туристи : Дори в казармата храната беше по-добра, ол инклозивът е под всякаква критикаПредседателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов е сред разочарованите…Aug 1 2019vijti.com

„Вълните не са чак толкова големи, но има силно подводно течение и е наистина опасно. От сутринта съм на крак! Разпределили сме се с колегата – единия вади децата, аз гледам някой пиян чех да не го засмуче течението”, жалва се спасител с шоколадов тен.
И наистина – най-недисциплинирани са огромни групи чешки летовници, окупирали централния вход на Северния плаж. Те дори позволяват на невръстните си деца да влизат сами в морето и се сърдят, когато спасителите ги вадят от водата.

Червеният флаг не е възприеман насериозно от плажуващите, особено от чуждестранните летовници

Чехите даже пускат сами децата си да се къпят в морето и се сърдят на спасителите, когато ги вадят от бурните води
„Жалват се, че са от седмица тук, а само един път са могли да се изкъпят – какво да направя, да не поръчвам аз какво да бъде морето!? Такова време са сварили”, гневи се на ситуацията и изморителния работен ден спасител от Северния плаж.

Стотици летовници, основно чехи, скъсаха нервите на спасителите от Северния плаж в Приморско, които от сутринта надуват свирките и влизат в морето да ги вадят
Това лято Северният плаж в Приморско регистрира рекордна посещаемост напук на констатацията на местни хотелиери за слаб сезон. От началото на юли плажната ивица е препълнена, а през август човек нямаше къде да опъне хавлията си.

Причината – отлични природни условия, фин като коприна пясък и учудващо чиста ивица, гарнирана с тюркоазено синьо море. И за капак – над 50% от плажната ивица е с безплатен достъп.

Баща учи детето си на толерантност и как да управлява хвърчило на дюните на Северния плаж
Уви, същото не може да се каже за Южния плаж, който този сезон дърпа рязко надолу. Мръсотия, дънеща от сутринта чалга и счупени шезлонги, за които ти искат по 14 лева в комплект с чадъра са само част от минусите на прекрасния иначе Южен плаж.
Източник: Лупа
Туристите да внимават: Не носете салам и филе в Гърция, въведено е високо ниво на бдителност и контрол по границите с БългарияГърция въведе високо ниво на бдителност и контрол по границите с България, за да се предпази от разп…Jul 26 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Драматичната съдба на Нана Гладуиш не се изчерпва само с…
error: Content is protected !!