Мъртвата жена, намерена в река Струма, е майка на 4 деца

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Жена на 49 години от кюстендилското село Копиловци намери смъртта си във водите на река Струма. Валя Найденова е местен жител, тя е майка на четири деца. Има и две внучета.

„Много сме изненадани от случилото се, Валя никога не е споделяла, че има някакви проблеми. Семейството й е добро, тук живеят от години. Има три дъщери те са родени някак си пред две години – 20, 22 и 24 годишни са момичетата, има и едно момче.

Последно знам, че работеше като ходеше да бере череши. Мъжът й пък тук е пазач във фабриката за изкупуване на плодовете от италианците. Едва ли финансови са причините тя да предприеме такива действия. Винаги е работила нещо”, споделят местните жители.

„Действително жената е от нашето село. Голяма трагедия за семейството, поднасям съболезнованията си”, сподели потресена от трагедията пред „Струма.бг“ кметът на селото Мирослава Костадинова.

Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, следи от насилие не са установени.

Трупът е закаран в кюстендилската болница за аутопсия, започнато е досъдебно производство по случая в РУ-Кюстендил, уведомен е и дежурен прокурор.

39-годишен сирак от Добрич си построи къщичка, но мечтае и за електричество в неяАнгел е на 39 години. Израснал е по домове. Не знае дали има родители, но и не ги е търсил. „Щом са …Jan 22 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!