Млад българин умря от страшна смърт в Англия по собствено желание

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

21-годишен българин, болен от синдром на Аспергер, се самоубил, поглъщайки огромна доза цианид. Кристиян Данаилов, който живее в Англия от 2012 г., си поръчал отровното вещество от онлайн магазин, пише „Дейли мейл“.
Младежът си направил фалшива фирма и се свързал с компания в Есекс, за да му изпратят смъртоносната субстанция по пощата.   Според майка му Елана единственото, което синът й трябвало да направи, е да отбележи с тикче кутийка в уебсайта, като по този начин потвърждава, че е ов, който живее в Англия от 2012 г., си поръчал отровното вещество от онлайн магазин, пише „Дейли мейл“.легална фирма и отровата може да му бъде предоставена.

Как в Германия наказват виновните за смърт на пътяДо неотдавна присъдите в Германия бяха относително меки. Зачестилите нелегални автогонки обаче преди…Oct 8 2019vijti.com

Пратката пристигнала на адреса няколко дни по-късно. Кристиян, който наскоро бил диагностициран със синдром на Аспергер, е открит мъртъв в стаята си. Ваничка, съдържаща необичайно, подобно на кристал вещество, е намерена от фелдшер до тялото му, като една от съставките му е „цианид“.

Опечалените родители искат повече контрол в интернет, за да предотвратят подобни трагедии. „Било е твърде лесно за него да си купи нещо толкова опасно онлайн“, споделя майката.   „Децата прекарват толкова време пред компютрите, всяко едно от тях може да направи същото като моя син“, допълва българката.   Кристиян и семейството му се местят в Англия през 2012 г. Майка му Елана работила като медицинска сестра, а баща му Петър – като дърводелец. Кристиян и по-малкият му брат Иво посещавали училище. Младежът се записал и в колеж, но не можел да започне работа заради болестта си.

През 2018 г. Данаилов е диагностициран със синдром на Аспергер – психично разстройство от аутистичния спектър, характеризиращо се със значителни трудности в социалното взаимодействие и невербалното общуване, съпътствани от ограничени и повтарящи се модели на поведение и интереси.    Младежът се затворил в себе си, спрял да общува. През юли 2018 г. слага край на живота си. Оттогава семейството му се бори за повече ограничения в интернет пространството. „Не можем да си го върнем, но можем да помогнем подобни инциденти да не се случват повече“, коментират семейство Данаилови.
Източник:  Блитз

Струваше ми скъпо да разбера: Магия за смърт, или каквато и да била друга, може да се премахва само от самото семейство, за което е предназначенаЗдравейте,мили хора!
Аз съм една от многото,които не са си представяли,че ще пишат в този прекрасен …
Oct 8 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!