Мистериозна смърт на млад българин, отишъл за риба

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Млад мъж от Видин е намерен мъртъв край язовир Смирненски. Случаят е от 26 юни тази година.

Maйката на мъжа е категорична, че синът ѝ е убит и се опитва да разбере кой е виновен за смъртта му.

Искра Кочанова изпраща сина си Ивайло за риба на 19 юни. Той тръгва към язовир „Смирненски“ в компанията на приятелката си.

„Аз го помолих този път да отиде с приятели, да не ходи с нея. Защото тя е подъл човек“, сподели Искра Михайлова – майката на Ивайло пред „Bulgaria On Air“.

>Няколко дни Ивайло и майка му се чуват по телефона, след което връзката с него прекъсва. На 26 юни Искра получава телефонно обаждане от сестрата на приятелката на Ивайло, която ѝ съобщава трагичната вест.

„Казва ми: Не знам, май се е удавил. Аз я питах: А ти къде си била. Тя ми вика: В палатката“, разказа майката на момчето.

Ивайло е намерен мъртъв край язовира с видими следи от насилие. Носел скъп златен ланец и няколко дебитни карти, които изчезнали. Дни след случая при Искра започнали да пристигат известия от банката, че някой пазарува онлайн с картите на Ивайло.

„Сумата надминаваше 1500 лева, обаче трябваше да се направи допълнително разследване за това кой разполага с парите на сина ми“, каза още майката.

Близките на мъжа твърдят, че той прекалено много обичал живота за да посегне на своя.

„Лично моята хипотеза е, че е имало е борба, Ивайло е бил пребит. Ивайло е бил убит, не се е удавил“, смята неговият приятел Радослав Великов.

От прокуратурата в Монтана съобщиха, че по случая тече досъдебно производство, разпитани са и свидетели, като един от тях е и приятелката на Ивайло Кочанов. Каква е причината за смъртта, ще стане ясно до дни, след като излезе съдебномедицинската експертиза.

Експремиерът заговори за убийство, тайнствената среща на Узунов и Спецов ВИДЕОЕвропа дава безвъзмездно милиарди, а те казват, че нямаме пари. Нямате, защото сте некадърни да си н…Jun 20 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!