Мария Игнатова и Нойзи се ширят в имот за половин милион

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Публицистът Ивайло Цветков – Нойзи и любимата му жена – Мария Игнатова, живеят в къща за близо половин милион лева. Красивото им имение се превърна в коментирана тема след гостуването в дома им по време на кулинарната надпревара „Черешката на тортата“, в която блондинката взе участие през изминалата седмица.

Освен с ултралуксозна кухня, с винтидж акценти, семейното им гнездо се отличи с огромен двор, открити стълби в едната му част, както и с фините подробности — произведения на изкуството като декор и пр.

Според запознати идеята за обзавеждането и по-скоро за освежаването е била на Игнатова, която от години насам има поглед върху интериорния дизайн. Очаровани от атмосферата останаха и звездните гости – актьорът и певец Ненчо Балабанов, кинолюбимецът Китодар Тодоров и любимото лице от малкия екран Деян Славчев – Део.

Трепери ли Нойзи? Игнатова клекна на Димитър Рачков и ХалваджиянДвойката отново се събира на екран, макар че раздялата им не беше от най-леките. Мария Игнатова и Ди…Sep 11 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!