Мангъров: Изказването ми за Борисов беше неудачно, той е разумен

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

 

Преди няколко дни доц. Атанас Мангъров разкри в ефир, че при разговора си с премиера Бойко Борисов, той му е казал: „Абе, Мангъров, толкова си убедителен, че ако бях жена, щях да ти пусна“.

Доц. Мангъров: „Няма да умираме яко“ Доц. Мангъров пред „Евроком“: Мутафчийски всява страх, Кантарджиев говори глупости Понякога има по…May 22 2020vijti.com

„Това за Борисов беше много неудачно изказване от моя страна. Но това, което исках да кажа е, че все пак, въпреки всички прокоби на щаба, все пак се намери един човек със здрав разум, който разбра какво се случва, защото все пак той е човекът, който ръководи страната.

И въпреки всички тези прокоби, защото виждате, че щабът продължава да пророкува, как щяло да има яко умиране, втори вълни, трети вълни, просто премиерът чу и разбра. И както виждате нещата след това тръгнаха по доста правилен път, въпреки всички резерви и съпротивата на някои хора.

Всеки опит да се използват медицински постановки за други цели е много опасен“, каза той в предаването „Студио Хъ“ по Телевизия „7/8“.

„Аз мисля, че нещата трябваше да приключат на 13 май. Много се учудих, че продължиха. Но явно има хора, на които това им хареса. Това е едното, а другото е, че има хора, които много се уплашиха и много ги е страх, отделно, че има хора, които продължават да се плашат.

Ето, както сега от утре се отварят вече детските градини и се оказва, че само една четвърт от хората са склонни да пуснат децата си на детска градина. Друг е въпросът, че самите учителки и лели, които са в градините, също не са много ентусиазирани да ходят на работа, защото ги е страх И това са неща, които ще продължат много дълго време“, смята той.

Мангъров: В България животът е по-кратък. Няма много възрастни. Затова и няма висока смъртност от вируса. С 200 лв пенсия няма как да станеш възрастенВ България просто няма кой „яко да измре“, защото ние живеем много по-кратко от хората в развитите з…May 21 2020vijti.com

ЛУПА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!