Майка полицай загина в опит да спаси живота на дъщеря си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази история показва силата на майчината любов към децата й. Смела и самопожертвователна майка загуби живота си, за да спаси дъщеря си. Тя не е успяла да го стори, но ще остане завинаги в сърцата на хората по света. Трагедията е станала в щата Ню Джърси в град Хазлет. За случая разказа опечаления й съпруг.

Жаклин Монтанаро и нейната шестгодишна дъщеря Маделин загубиха живота си в страшен пожар в къщата им рано сутринта в събота, съобщи „Eн джей“.

Съпругът й Уилям Монтанаро и осемгодишната им дъщеря Елена оцеляха. Те още са в шок от огромната загуба. Животът им е напълно преобърнат. Семейството е било вдигнато под тревога около полунощ в събота сутринта от включилата се аларма за пожар.

Г-н Монтанаро се втурнал в паниката си да намери жена си, двете си дъщери и кучето, за да им помогне да ги изведат на безопасно място.

Той, Жаклин и тяхното 8-годишно дете си проправили път през къщата, погълната от дим, което затруднявало видимостта.

В крайна сметка излезли навън.

Но малката Маделин не успяла да избяга заедно с тях.

Вероятно е била уплашена и не е могла да набере кураж да премине през димната завеса.

Двамата родители не се поколебали дори за миг и се върнали обратно, за да вземат дъщеря си.

„Когато се втурнах обратно в къщата за Маделин, бях обвит в огромно количество гъст, горещ черен дим“, каза г-н Монтанаро.

„Без колебание тогава Джаки се нахвърли с майчината любов и смелостта на полицай да спаси дъщеря ни“, продължи той.

Г-н Монтанаро каза, че съпругата му е работила като надзорен служител на митниците и граничната защита на САЩ на международното летище Нюарк Либърти. Докато димът продължаваб да изпълва дома, г-н Монтанаро успял да се върне навън. Съпругата му и най-малката му дъщеря обаче не успяли да се измъкнат. „Сърцето ми е разбито. Загубих любовта на живота си – моята красива съпруга, Джаки – и моето сладко, любящо, смело момиченце, Маделин“, каза г-н Монтанаро, добавяйки: „Джаки беше герой“.

Монтанаро и Маделин бяха транспортирани до болницата за лечение в критично състояние, преди и двете да починат от нараняванията си. Не е ясно какво е предизвикало пожара, а прокуратурата на окръг Монмут каза пред местните медии, че инцидентът се разследва.

Г-н Монтанаро каза в изявлението си, че сега е съсредоточен върху това да помогне на оцелялата си дъщеря да получи „подкрепата и помощта, от която ще се нуждае, за да можем да възстановим живота си заедно“. Той също така каза, че кучето на семейството остава в неизвестност.  „Продължава издирването на нашето любимо куче“, каза той. „Благодарим на нашите съседи и на десетките хора, полицейското управление в Хазлет и правоохранителните органи на околните общности, които са оказвали и продължават да оказват натиск, за да я намерят.“

Страница в GoFundMe за семейството, създадена от Customs United Service Alliance, профсъюза на г-жа Монтанаро, събра повече от $200 000 към понеделник сутринта. „Не можем да изразим с думи колко трагична е загубата на този невероятен ръководител, колега, приятел, майка и герой за нашата общност“, се казва в кампанията за набиране на средства. „Способността на Джаки да върши всякаква работа на работното място беше на второ място след любовта и предаността й към семейството й у дома.“ Съветът на окръг Монмут на момчетата скаути, за които работи г-н Монтанаро, също събира дарения за техния фонд за бедствия на възпитаници, за да подпомогне нуждите на семейството.

Мъж намушка полицай с нож в СофияЗадържаха мъж, намушкал полицай в София. В района на ж.к. „Свобода“, криминално проявен се опитал да…Jan 9 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!