Марта Вачкова изби рибата на пистата в Боровец – всички нея гледат! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тези дни скиорите в курорта Боровец (където за щастие има сняг, за разлика от по-ниските планински месности) се радваха на интересна атракция. Известната с чувството си за хумор Марта Вачкова се отдаде на зимни страсти на пистите. Тя буквално „изби рибата“ и събра всички погледи върху себе си.

Скиорите видимо се радваха на звездата от „Откраднат живот“, а в Инстаграма си Марта сподели и интересни снимки , с които стана сензация и в социалните мрежи.

Марта Вачкова писта

Марта Вачкова Боровец

На кадрите виждаме Марта Вачкова на сцена на пистата, но само с щеки. „О, къде са ми щеките“, пита риторично актрисата. Не знаем дали е почитател на зимния спорт и има ли такива умения, но със сигурност е била атракция на снега.

Марта Вачкова ски

Предполагаме, че Марта не може да кара ски и използва Боровец за зимни разходки с приятели, любувайки се на спускащите се от пистите хора. „Бих дал всичко да видя Марта как шпори пистите. Направо си я представих как се спуска от най-стръмната писта и се забива в хотела долу“, гласи един от коментарите в мрежата.

Марта Вачкова показа порасналата си дъщеря – Рада е нежно копие на звездната си майка! (Снимки):Сигурно няма майка, която да не се гордее с порасналата си дъщеря. Но когато става дума за Марта Вач…Oct 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!