Лекар: Виждали ли сте как майка не може да погребе детето си? Аз съм виждал

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Виждали ли сте как майка не може да погребе детето си? Това попита директорът на Александровска болница проф. д-р Костадин Ангелов. „Видях го с очите си“, добави той. „Аз съм виждал“, каза проф. д-р Ангелов и призова всички да си останим по къщите. Бог ще бъде с нас и заяви, че днес те ще ръкопляскат на всички граждани в 21.00 часа.

Доц.Мангъров отговори на най-важния въпрос: Може ли да се заразим повторно с коронавирус? Преди няколко дни долетя тревожна новина от Китай, че у хора, преболедували вече COVID-19 , отнов…Apr 13 2020vijti.com

„Бог е сред нас. Няма смисъл да го търсим в църквите. Пише го в Библията. Бог е при нас и не бива да поставяме под изпитание Божията милост и да превърнем дните за празнуване в дни за умиране“, заяви той.

„Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места“, попита директорът на Александровска болница.

„Ходейки хората по улиците като че ли искат на нас лекарите да ни предадат някаква Божия роля и да решаваме кой да живее. Не искаме тази корона от тръни“, каза проф. д-р Ангелов.

Лекар: 86 % от хората ще изкарат леко коронавируса„Никога празниците не могат да бъдат тревожни, макар че тазгодишните ще преминат в по-особени услови…Apr 11 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!