Лекарка отряза пръста на починала жена, за да открадне пръстена й

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Парамедичка в Арканзас беше арестувана за това, че е отрязала 1.7-каратов диамантен пръстен от пръста на починала жена в болница и го е продала в заложна къща, съобщава БГНЕС.

Властите информират, че 50-годишната Лиза Дарлин Глаз е отрязала пръста с диамантен пръстен със златна рамка на Глория Робинсън, претърпяла спешна интервенция и транспортирана в болница „Сейнт Винсент“ в град Хот Спрингс и по-късно обявена за мъртва.

Лекар: 70% от българите веднага ще се ваксинират, ако това е условие да отидат на море в ГърцияСистемата не ни е от най-оптималните, които имаме, но успя някак да се справи със ситуацията. Мисля,…Jan 14 2021vijti.com

След смъртта й, личните вещи на Робинсън са били предоставени на сестра й и съпруга й, които отбелязали, че три от пръстените на Робинсън липсват. Сестрата на жертвата попитала фелдшерката, по-късно идентифицирана като Глаз, къде са пръстените, но тя „не й отговорила и си тръгнала“. Два от трите пръстена били върнати два дни по-късно, но третият останал неоткрит.

Според разследващите Глаз продала третия пръстен в заложна къща за 45 долара.

Сестрата и съпругът на починалата идентифицирали пръстена, откупили го от заложната къща и го оценили. Съобщава се, че е оценен на $ 7 946.

Глаз е арестувана и обвинен в кражба. Освен очаквана присъда за затвор, тя може да получи и глоба в размер до $ 4 500.

Лекар посочи задължителните изследвания след прекаран COVID-19 – пълен списък: Много от нас вече се сблъскаха с коварния коронавирус – при едни инфекцията протече по-леко, други…Jan 15 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Бахар Шахин и Озан Долунай от "Безмилостен град" са имали…
error: Content is protected !!