Кубрат Пулев гази закона

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Боксьорът Кубрат Пулев нагло гази закона, като шофира със затъмнени задни и предни стъкла, забеляза Lupa.bg. Спортистът стана жертва на блокадите и попадна в километричните задръствания. Пред камерата на Би Ти Ви бившият мъж на Андреа каза, че протестите са за добро.

Тервел Пулев с първи коментар за скандала с пловдивска следа„Цял ден близки, приятели и журналисти ме занимават с някакъв скандал, който е скалъпен. Някой си пр…Jan 17 2020vijti.com

„Щом е провокирано от желанието на хората, значи е за добро. Надявам се, че протестите не са купени“, заяви Кобрата пред микрофона на медиата, а Lupa.bg забеляза, че американският му джип е със затъмнени предни стъкла. Спортистът нарушава чл. 105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното:

Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

Според Спогодбата за приемане на еднакви технически предписания на превозните средства фабрично затъмнените стъкла трябва да имат 75% светлопропускливост на предно и задно стъкло и 70% на странични стъкла. Това е посочено и в Правило № 43/1988г. на ООН. Във втората алинея на чл. 105 от ЗДвП забраната е условна – ограничаването на видимостта и намаляване на прозрачността на стъклата на задните врати е допустима. Затъмняването трябва да е до определено процентно съдържание, а не напълно.

„Полицаи на око преценяват пропускливостта. В случай, че пътни полицаи ви спрат заради затъмнено с фолио предно панорамно или предни странични стъкла те могат да ви напишат фиш за 20 лв., но могат и да решат да спрат автомобила от движение, като приложат Принудителна административна мярка (ПАМ) по чл. 171, ал.2. Тогава в срок от 3 дни трябва да се явите в КАТ за измерване на пропускливостта на прозорците“, заявиха специалисти.

Кубрат Пулев: Ще трябва да дам урок на Антъни ДжошуаКубрат Пулев за пореден път обяви, че това, че го подценяват от лагера на Антъни Джошуа може да му е…Dec 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!