Тервел Пулев с първи коментар за скандала с пловдивска следа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Цял ден близки, приятели и журналисти ме занимават с някакъв скандал, който е скалъпен. Някой си прави ПР на наш гръб”, това заяви Тервел Пулев, няколко часа след материала на TrafficNews, в който  пловдивски боксьор – Боньо Робовски обвини в изневяра съпругата си и то именно с известния боксьор.

Тервел Пулев изрази съмнения в женствеността на Джени Суши: Подозира нещо, което доста от хората си мислятТервел Пулев сподели, че е имал съмнения, че целунатата от брат му Кубрат журналистка Джени Суши е м…Apr 17 2019vijti.com

„Нека хората сами да си решават семейните проблеми без да ни намесват. Ние сме едно прекрасно семейство, с две прекрасни деца. Това не може да ни бутне изобщо”, пък заяви съпругата на Пулев.

В личния си профил Робовски е публикувал чат разговори между Тервел Пулев и пловдивчанката.  Двамата любовници водят разговори във вайбър и месиджър, но не след дълго истината излиза наяве. В чатовете те постоянно си казват колко много се обичат и че това между тях не е временна авантюра, а нещо наистина истинско.

Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш – коя жена пуска жалба да те затворят 24ч за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум.“ – пише разгневеният съпруг, който  е бивш боксьор.

Източник: TrafficNews

Андреа и Кубрат Пулев отново заедноБоксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа отново са заедно! Ексклузивната новина беше потвърдена от ф…Dec 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!