Кръвната група и характерът-Хората с 0-ва група-лидери, АВ-любимци на всички

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хората имат различен характер и кръвната им група играе важна роля за това. Всеки е подчинен на определен елемент, който е основната причина за поведение. Следователно, между хората може да има взаимосвързаност или непоносимост един към друг, поради конфликта на кръвната група.

Кръвни групи по елементи

Патоанатом: Кръвната група има отношение към протичането на COVID-19При аутопсиите става ясно, че повечето от починалите от COVID-19 са били с кръвна група А. Най-малка…Oct 19 2020vijti.com

Група 0: елемент Огън

Отнася се за лидери, които имат собствено мнение и желание да управляват. Това са целенасочени личности. Основните характеристики са емоционалност, импулсивност, енергия, жаждата за живот и забавлението им помага да постигнат висоти. Но те също могат да бъдат ревниви, амбициозни и да не харесват критика. Следователно, ако не им се противопоставите, можете напълно да попаднете под тяхното влияние.

Група А: стихията на Въздуха

Тези хора могат да бъдат наречени вятърничави, но именно те дават вдъхновение, вяра в себе си и дават добро настроение. Те са най-добри в адаптирането към всякакви условия, имат голямо търпение и намират положително във всичко. Мирът и редът са достатъчни, за да бъдат щастливи. Те са страхотни борци за справедливост, които винаги ще се притекат на помощ.

Група В: елемент Земя

Преобладават практичността и рационалността, а развитото въображение насърчава изобретателността. За мен е удоволствие да бъдем в компанията с тях, освен това няма по-безопасен от тях. Това са фини натури и философи, които работят за себе си и за своето добро, без да се обръщат назад към мнението на другите.

Група АВ: елемент Вода

Външно те могат да бъдат спокойни, но вътре има буря. Те са уравновесени, тактични, с добро чувство за хумор, харесват всичко ново и непознато в света. Затова те се славят като любими на всички. Те не обичат конфликтите, но могат да проявят прекомерна грубост. В същото време те никога не отказват помощ и намират удоволствие в работата.

Живовлякът понижава кръвната захар и лошия холестерол, премахва белези и обриви и още куп ползиГолемият живовляк има редица ползи за здравето Живовлякът е полезна за здравето билка (често се счит…Jul 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!