Малина е дваж по-красива без грим и с новата прическа – на 53 изглежда като момиченце! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малина е сред най-красивите представителки на поп фолк -жанра. Перфектното ѝ тяло неведнъж е предизвиквало завист у колежките, а като се има предвид, че официално е и баба, визията на звездата е просто невероятна! Сега певицата отново доказа, че е №1, пускайки актуална снимка без грим от дома си – трябва да признаем, Малина сякаш е неподвластна на годините и с времето само се подмладява и разхубавява!

Дискотека в Пловдив обърка Преслава и ГаленаСгрешен бе постер с участията на изпълнители в „Сикретс“ Пловдивската дискотека „Сикретс“ направи се…Dec 25 2019vijti.com

Малина без грим

Кръшната звезда позира за първи път с толкова малко грим, а вече е и с нова прическа, на което вероятно се дължи осезаемата промяна във външността.

Специалисти в областта на пластичната хирургия заподозряха и още нещо.Според тях Малина наскоро си е правила скули и брадичка. Вече не е с толкова остра брадичка, а скулите й са добре оформени и си личи, че е работено със специалист.

Въпреки всичко, не можем да отречен, че 53-годишната звезда изглежда страхотно за възрастта си и много от младите й колежки могат да се учат от нея и да завиждат за начина, по който изглежда. Със сигурност Малина прибягва често до специалисти в козметиката и пластичната хирургия, за да може да държи ниво и да продължава да се труди в музикалния бизнес, без да усеща голяма конкуренция от младите имена, пише show.blitz.bg.

Преслава напук на завистниците: Имам всичко, получих много повече от онова, за което съм мечталаПоп фолк дивата Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се притеснява да го признае. Всъщност …Oct 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!