Кола уби мъж в София, гонил последния тролей по пътното платнo

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Кола помете възрастен мъж на бул. “Сливница” в София в нощта на вторник срещу сряда, научи “24 часа”. Човекът е починал на място, потвърдиха от МВР.

Клиенти подариха кола на сервитьорка, за да не ходи пеша по 22 кмСервитьорката Адриана Едуардс, която всеки ден изминава пеша 22 километра до работното си място си в…Dec 2 2019vijti.com

Жертвата пресичала големия булевард неправилно. На мястото няма пешеходна пътека. От другата страна е спирката към кв. “Люлин”.

Мъжът бил от страната на Западен парк. Видял, че се задава последният тролей, и побързал да го хване. Успешно стигнал до мантинелата, която разделя платната.

Прескочил я и побегнал към спирката. В този момент обаче е пометен от шофьор, който пътувал в същата посока. Предполага се, че не го е видял заради гъстата мъгла и не е успял да спре, защото настилката е хлъзгава. След удара е извикана линейка, но когато медиците пристигнали, той вече бил мъртъв.

Шофьор обърна кола, за да си освободи място за паркиранеШофьор обърна кола, за да си освободи място за паркиране на ул. „Любен Каравелов” в София. Това заяв…Nov 17 2019vijti.com

Източник: Марица

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!