За пореден път! Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! На грозната картина станаха свидетели тази сутрин пловдивчани, като само в рамките на няколко месеца това се случва вече за пореден път.

За втори път замазаха с боя ликовете на Христо Ботев и велики българи в ПловдивУникалните графити на Коматевския възел в Пловдив за втори път в рамките на месец бяха подложени на …Nov 15 2019vijti.com

Патриотичната рисунка се намира на булевард „Христо Ботев“ на бетонните стени на Коматевския възел. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни червената боя отново се появява на лицето на революционера.

„Очевидно свързват рисунката само с футболен отбор, а не с национален герой! Това е пълен абсурд и двете неща изобщо не трябва да се бъркат. На първо място Христо Ботев е революционер, поет и герой. Това трябва да се набие в главите на вандалите, които за пореден път правят това“, възмущава се пловдивчанин.

В официално изявление феновете на Локо Пловдив също изразиха своето възмущение за вандалщината.

Малцина от нас знаят, че палачът на Левски издъхва на 150 м от бесилото на АпостолаКазват, че убийците винаги се връщат на местопрестъплението. Вика ги духът на жертвата, която са пог…Oct 12 2019vijti.com

Източник: trafficnews.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!