Кой е аптечният бос Бедрос Пехливанян, чиято жена беше накълцана и хвърлена в реката?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Преди часове русенската прокуратура оповести покъртитеелна информация за убийството на Еранухи Пехливанян – съпругата на аптечния бос и общински съветник от ГЕРБ в града Бедрос Пехливанян. Жената е убита по време на обир, нарязана на парчета и хвърлена в рeка Русенски Лом.

Отрязаха ухото на мъж, за да прехвърли апартамента сиКадър Булфото, архив В България имотите са върховна ценност в съзнанието на масата от хората, заради…Jan 19 2022vijti.com

Съпругът на покойната е един от най-известните местни бизнесмени, собственик на 14 аптеки с марката „Астра“. Роден през 1962 г., Бедрос работи в Аптечна дирекция при настъпването на промените, а частник става в далечната 1997-а. Собственик е на две фармацевтични компании „Гален – Русе“ ЕООД и „Бедрос Пехливанян – Галенус“.

Първата фирма се занимава със строителство и дърводобив, като разследващите работят по версията, че атаката към семейството е дошла по тази линия.

Пехливанян се радва на добро име в Русе, освен мултимилионер, той е щедър дарител за тамошнитее болници и училища.

Бедрос навлезе в политиката преди петилетка в групата общински съветници на ГЕРБ, която оглави. Обича да се шегува, че дължи кариерата си на факта, че като войник е бил пожарникар във Ветово. И по тази линия имал общо с Бойко Борисов.

Първи коментар на Бедрос Пехливанян след убийството на съпругата муБългари от арменски произход са задържаните за жестокото убийство на съпругата на русенския общински…Jan 19 2022vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!