Първи коментар на Бедрос Пехливанян след убийството на съпругата му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Българи от арменски произход са задържаните за жестокото убийство на съпругата на русенския общински съветник от ГЕРБ и бизнесмен Бедрос Пехливанян – Ери, информира БНТ.

Заподозреният за убийството на Илиян от „Люлин“ се предаде в полициятаЗаподозреният за убийството в столичния квартал „Люлин” се е предал в полицията. Той бе обявен за об…Jan 11 2022vijti.com

Сигналът за изчезването на жената е подаден в петък от притеснени близки.
В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчленено тяло на жена.

Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата. Те са признали за престъплението. У тях са открити пари, откраднати от дома на жената – 65 000 лв.

Обвиненията срещу тях са за отвличане, за грабеж на сумата от 65 000 в левове и в евро от дома й, както и за убийство квалифицирано като „с цел прикриване“ на другите престъпления.

Съпругът на жертвата заяви, че никой не се е свързал с него, за да му поиска откуп. Бедрос Пехливанян разчита полицията да си свърши работата докрай.

Трагедията на Балабанови: Глезено синче поръча убийството на богата майка / СНИМКИВ края на септември 2009 г. 57-годишната бизнес дама Виолета Балабанова преживява най-големия си кош…Dec 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!