Кичка Бодурова смени емблематичната прическа и моментално се подмлади – вижте как изглежда вече (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Кичка Бодурова си остава една от най-големите музикални звезди у нас, без значение, че от много години живее зад граница. Днес любимата певица на поколения вече не е с емблематичната си прическа в червени нюанси, с която сме свикнали да я виждаме. Преди броени седмици Кичка си постави ваксина срещу Ковид-19 и се отправи на поредно пътешествие в своя живот. Гласовитата и обичана звезда, която от години живее в Америка, в момента се намира на почивка в Мексико със съпруга си.

Майчина гордост: Кичка Бодурова показа осиновената си дъщеря (Снимка)„Подготвям усилено моето момиче да започне училище. Няма да направя същите грешки както с дъщеря ми …Sep 9 2020vijti.com

На кадрите, качени в социалните мрежи, изпълнителката на „Сурова нежност“ изненада с чисто нова и свежа визия . Кичка не спира да получава комплименти за внезапната промяна, тъй като изглежда видимо подмладена.

Кичка Бодурова нова прическа

Бодурова изостави червения цвят на косата си и мина в отбора на блондинките. Тя позира пред обектива за нови свежи снимки, с които да запълни социалните мрежи. На фотосите Кичка е с лятна ефирна роля и с чаша коктейл в ръка.

Кичка нова прическа

„Страхотно изглеждате! Желая ви усмивката никога да не слиза от лицето. Чакаме ви с нетърпение и в България. Дано коронакризата отшуми и да ни зарадвате с концерт, за какъвто сме зажаднели вашите почитатели“, пишат в мрежата фенове на звездата от Бургас.

Кичка Бодурова: Стефан Данаилов ме сваляше упоритоКичка Бодурова е отхвърлила Стефан Данаилов като мъж. Това разкрива естрадната звезда. По думите й, …Jan 18 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Най-шарените яйца стават на пара - ето колко е лесно,…
error: Content is protected !!