Силвена Роу разконспирира бременна участничка в „Мастършеф“ – ето бъдещата майка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Атрактивната членка на журито на “ Мастършеф „, Силвена Роу , прояви завидна проницателност на един от последните лайфове и успя да разконспирира една от участничките в риалитито. Така топ-готвачката неволно издаде една доста дълго пазена тайна в кулинарното шоу, а какви ще бъдат последствията, тепърва ще става ясно.

Оказа се, че една от участничките в готварската надпревара е бременна , но поне досега не е споделяла тази радостна новина от личния си живот.

Наблюдателната Силвена Роу обаче, успя да я разконспирира и то само с един поглед.

Роу забеляза, че в сряда вечер енергичната Мая рязко се е умърлушила. „Изморена съм, бременна съм в четвъртия месец“, призна си сирийката, която от години живее у нас.

Мая Мастършеф

От чутото всички останали участници силно се развълнуваха и дори я аплодираха, а шеф Петър Михалчев изпадна във възторг и в изблик на емоция предложи колегата му Андре Токев за кръстник на бебето.

В крайна сметка бременната Мая успя не само да се справи със задачите си в кухнята, но дори да си осигури място и в Топ 10 на „Мастършеф“ с фантастично приготвена морска паеля със скариди, два вида миди и шафран.

Мая е на 32 години и е една от най-красивите участнички в кулинарното предаване. Дъщеря е на българка и сириец, и е отраснала в Дамаск. Била е царица на бели денса. След като баща й починал, а първите бомби паднали над Сирия, семейството потърсило нов дом. Мая пристигнала с майка си в България и понастоящем работи в кол център. Омъжена е за свой колега – поляк, който обожава арабските й манджи и вече има едно дете.

Ето рецептата за фантастичната сурова торта на Силвена Роу – домакините си я предават като топъл хляб: Преди време топ-кулинарката Силвена Роу показа в „Мастършеф“ своята авторска рецепта за веганска с…May 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!