Как пожарникар изроди бебе, без да подозира, че ще стане негова дъщеря

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Начинът, по който новороденото влиза в живота му е невероятен

Марк Хадън е пожарникар от Южна Каролина и горд татко на три деца, включително на 6-годишната Ребека Грейс. Начинът, по който тя влиза в живота му е невероятен, пише ohnamama.bg.

В интервю за сп. “People” Хадън разказва за деня, който е променил живота му. На 14 ноември 2011 г. той отговаря на обаждане до 911 от жена, която изпитва силни болки в корема. Когато пристига на адреса, пожарникарят разбира, че ще му се наложи да изроди бебе за първи път в живота си. Хадън също така трябва да даде спешно кислород на бебето, тъй като то не може да диша само.

Случайно научих, че баща ми си има друго семейство и други децаБаща ми не беше това, което си мислех. Разводът на родителите е много тежко събитие, дори и детето д…Sep 8 2020vijti.com

Тя се бори от момента, в който беше поставена в ръцете ми. Беше невероятно да я чуя да плаче“, разказва Марк.

След като завежда бебето в болницата, Марк разбира, че родилката не може да се грижи за момиченцето, тъй като е самотна майка на тийнейджър. Той и съпругата му Бет от дълго време обмисляли да си осиновят дете, след като ражданията на двамата им сина протичат с усложнения.

Двамата решават да посетят майката в болницата. „Сърцето ми остана при тази жена“, разказва Бет, „Занесох ѝ малък молитвеник и я попитах дали мога да ѝ донеса каквото и да било“. Когато лекарят влиза в стаята и започва да говори за осиновяване, майката признава, че не може да даде детето си на някой, когото никога не е срещала.

Изведнъж се появи възможността да ѝ кажа, че двамата с Марк се молехме за осиновяване от години. А тя ме погледна и каза: „Искам да осиновиш моето бебе “. Обадих се на Марк и му казах: „Мисля, че току-що се сдобихме бебе.

Днес Ребека Грейс знае цялата история за това как е срещнала майка си и баща си. Тя обича балет и гимнастика и се разбира чудесно с братята си.

Всеки ден с нетърпение очаквам да я събудя, да я приготвя за училище, а вечерта да я прибера у дома“, споделя Марк пред CNN. „Това са най-хубавите дни от живота ми. Тя допринесе толкова много за живота на всички ни.“

Почина бащата на Боби Михайлов легендата Бисер Михайлов Тази нощ след кратко боледуване от инфаркт почина легендарният вратар на Левски и националния отбор…Aug 13 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!