ИЗВЪНРЕДНО: БОРИСОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов се отказа от мястото си на народен представител.

Днес подадох заявление пред ЦИК, с което се отказах от мястото ми на народен представител, обяви председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов. „На мен имунитет не ми трябва. Като премиер не съм имал и след това не ми трябва. Затова напуснах двата избирателни района, където спечелих и лидерската битка с опонентите“, изтъкна Борисов.

Тошко Йорданов припомни как Борисов обещава депутати и след изборите през 2013г. (СНИМКИ)Зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов припомни в Туитър думите на Бойко Борисов, ко…Apr 7 2021vijti.com

„Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред“, отбеляза лидерът на ГЕРБ. Борисов призова да не бъдат обиждани избирателите, независимо на коя партия симпатизират и са подкрепили на вота. „Това са български граждани, не се шегувайте помежду си с тежки обиди. Нас ни наричаха срутище, а  от 31 многомандатни избирателни района ГЕРБ спечели в 24. Тези, които се срутиха, да си направят изводи, с тези обиди дотам се докараха“, добави Борисов. Лидерът на ГЕРБ напомни, че  ГЕРБ е спечелил и избирателните райони, където за подкрепата на избирателите се бореха още Корнелия Нинова, Христо Иванов и Слави Трифонов. „И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, и в Кюстендил, и в Банкя, и във Враца, Монтана, Видин пак сме първи. Нека се уважаваме, това е трудът, това са гласовете на избирателите“, категоричен беше председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че се отнася с уважение към всички избиратели и към всички опоненти. „Изборите се правят, за да се направи управление. В предизборната кампания се говори с кое си по-добър, но след това целта е да се направи правителство и стабилно управление, за да можеш това, което си говорил, да го изпълниш“, добави Бойко Борисов.

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност„Да не дезертират и да не се оправдават, че не им достигат гласове. Имам 10 дежурни депутати, които …Apr 7 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Екатерина Захариева: ГЕРБ предлага друг министър-председател
error: Content is protected !!