Екатерина Захариева: ГЕРБ предлага друг министър-председател

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ГЕРБ ще предложи друг министър-председател.

Нямаме обсъждани още имена за министри или кой ще бъде премиерът. Да, ще подкрепим кабинет, предложен от Слави Трифонов.

Това заяви в предаването „Още от деня“ министърът на външните работи Екатерина Захариева.

Борисов с 3 оферти: Кабинет на ГЕРБ; 10 депутати в подкрепа на Слави. Или ВНС (видео)Три оферти към другите политически сили направи премиерът Бойко Борисов: Кабинет на ГЕРБ; 10 депутат…Apr 7 2021vijti.com

Кабинетът ще бъде от хора в нашата партия, ние имаме достатъчно експерти. Ще предложим кабинет на ГЕРБ. Ще направим опит да предложим кабинет в тази трудна ситуация. Ако другите партии не ни подкрепят, президентът ще връчи мандат на втората политическа партия на г-н Трифонов. Надявам се да предложи такъв и да не избяга от отговорност„, добави Захариева.

Тя коментира, че на тези избори ГЕРБ има 8 процента и половина разлика от втората политическа сила.

Така ни подредиха избирателите. Вотът не се дели на такъв в България и на такъв в чужбина, 70 000 повече са тези, които са гласували извън страната„, допълни Захариева.

По думите ѝ опашки е имало и в България, тъй като е трябвало да се спазват противоепидемичните мерки.

Това, че има грешки в протоколите, не означава, че има манипулация в резултата. Ние сме отговорна политическа партия и сме длъжни да предложим кабинет„, допълни Захариева.

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност„Да не дезертират и да не се оправдават, че не им достигат гласове. Имам 10 дежурни депутати, които …Apr 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!