Ива Николова изригна срещу Десислава Радева: Виновна сте, мадам Радева, но за разтуреното семейство на мъжа ви

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Когато нечие нахалство не знае граници, те трябва да му бъдат посочени. Особено когато става дума за публична персона без никакви правомощия, възложени от избирателното право и избирателите, но за сметка на това със самочувствие, на каквото народът ни рядко се е дивил.
Всъщност колкото по-прост е един човек, толкова по-голямо е самочувствието му, понеже благодарение на простотията си не знае, че е прост.
Последните извержения на президентската съпруга Десислава Радева безпрекословно потвърждават това правило и точно по тази причина се налага да й бъде обяснено да не бърка простотията с остроумието и аргументите. Или, както казват руснаците, да не бърка божия дар с пържени яйца.
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – за НАП, за апартаментгейтРадева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста Съпругата на президента Ру…Aug 22 2019vijti.com

По повод на оставката на приближения до Румен Радев Данчо Дяков от шефския пост на НСО, за която под път и над път се говори, че е плод на безобразията, интригите и скандалите на Десислава Радев, жената, която дели леглото, но явно не само с президента, заяви днес: „Пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен!“. И изброи каквито скандали се е сетила в държавата..
Не, мадам! Не сте виновна нито за НАП, нито за свинската чума, нито за „Графа“, нито за каквото и да било от тези събития на национално ниво. Просто нямате капацитет да бъдете виновна за такива неща.

Но за сметка на това имате купища други вини, които карат хората да провиждат във вас злото до президента на републиката.
Виновна сте за едно разтурено семейство, чиито съпруг и баща сте си присвоили. Между другото все още неясно как и от какви подбуди. Само не говорете за любов. При Радев може да е така, както е при много мъже, които откриват разни неща на стари години. Но при вас изобщо не личи да е така, освен че сте предложили тези неща.
Виновна сте за две деца, които трябва да се разкъсват между разделените си родители и за сълзите, които са пролели в един дом, в който сте станали нашественик.
Виновна сте, че нямате никакво възпитание и не знаете нито как да се държите, нито как да се обличате на публично място.

Виновна сте, че дори не можахте да прецените поведението си в деня на клетвата в парламента, а след това и на инаугурацията на вашия мъж и се тътрехте с него, все едно, че вас бяха избрали за вицепрезидент, а не Илияна Йотова.
Виновна сте за постоянните си гафове, в които забърквате президента и НСО, защото злоупотребявате с неговото, подчертавам, с неговото положение – защото вие нямате никакво друго положение, освен на домакиня в президентския дом.
Виновна сте, че не обявявате откъде получавате 1000 лева месечна заплата като президентска съпруга, освен ако не е от мястото, заради което сте станали такава.

Виновна сте и за други неща, които сте вършили преди да станете президентска съпруга. Защото сте влелзи в леглото на един мъж с висока позиция и сте го принудили да злоупотреби със служебното си положение за ваша изгода, назначавайки ви на два щата. Някои казват как се нарича това, но и то ми се вижда недостойно да окачестви такава постъпка.
Но най-виновна сте за обърканата автобиография, която разказвате. Толкова объркана и нелогична, че явно дори не ставате и за лъжец.
Всъщност заради тези ваши вини хората са готови да откриват и ще откриват у вас и много други, пък дори и да нямате нищо общо с тях. Това е на подсъзнателно ниво и няма шанс да бъде коригирано.

При толкова вини, мадам, можете да коментирате единствено обедното или вечерното меню на мъжа си с персонала във вила „Калина“. И изобщо не се опитвайте да се съизмервате с неща, които изобщо не са по ръста ви, колкото и да надхвърляте нормалните женски параметри.
Затова, както е казал един велик древен атински художник на обущаря, който дал оценка за картината му: „Обущарю, не гледай по-високо от обувките!“.
Само че точно това явно никак не ви харесва – да сте онова, което сте всъщност – скромен човек със скромни способности на скромно място.
Тогава се сърдете на себе си, а не на тези, които виждат онова, което им навирате в носовете по собствено желание.
P. S. Пишещата знае, че учтивата форма „Вие“ в такива форми винаги се пише с главна буква. Няма да го направя с извинение към правописа.
Източник: ПИК
Деси Радева захапа Слави: Името на проекта на Трифонов звучи като обида към всички българиИ Десислава Радева скочи срещу Слави Трифонов заради криворазбрания му патриотизъм Първата дама на Б…Aug 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!