Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – за НАП, за апартаментгейт

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Радева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста
Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, се засегна от публикации, в които се твърди, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна. Правителството вчера освободи Дяков от поста, който подаде оставка като посочи за това лични мотиви.
Радева пък заяви иронично, че е „виновна“ за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа Facebook.
„Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от „генерал Деси“. От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни – обективни и достоверни сайтове“, пише тя.
Шерцингер се облече като близначка на Деси Радева: Бившата любима на Гришо настояла изрично десенът на тоалета й да е същиятТоалетът на Никол е пълно копие на дрехата, която президентската съпруга избра да покаже по време на…Aug 13 2019vijti.com

„Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за „Ало, Ваньо“, и за „Ти си го избра“, и за ремонта на „Графа“, и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания). Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!“, завършва първата дама.

Припомняме, че наскоро Десислава Радева скочи и срещу Слави Трифонов заради криворазбрания му патриотизъм.
Първата дама на България Десислава Радева скочи срещу партията на Слави Трифонов. Съпругата на президента Румен Радев откри обяви, че смята за обидно името на политическата формация на шоумена „Няма такава държава“.
Въпреки че Слави избра многозначното име на партията си, с цел да изрази негодуванието си срещу корупцията и нарушенията по високите етажи на властта, факт е, че Дългия в същото време нанесе и сериозен удар върху реномето си. В международен план, заради името си, партията му може да се приеме като формация с подривни цели, а не като утвърждаваща общност, която има за цел да подкрепя обществото.
Източник: Флагман
Деси Радева захапа Слави: Името на проекта на Трифонов звучи като обида към всички българиИ Десислава Радева скочи срещу Слави Трифонов заради криворазбрания му патриотизъм Първата дама на Б…Aug 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!