Ивайло скочил пред баща си, за да поеме експлозията от газовата бутилка, има нужда от много кръв

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Зов за спешно даряване на кръв за герой, спасил баща си от сигурна смърт се обърна Мама Нинджа във Фейсбук:

„Виждате ли тази снимка?

Мъжът на нея преди два дни спаси баща си от сигурна смърт.

Вероятно сте прочели в медиите за битовия инцидент с газова бутилка в Бургас, при който тежко пострадаха баща и син. Ивайло е синът, скочил и застанал пред баща си при експлозията, с което му спасил живота и поел върху себе си огъня. 8-годишното му дете било в съседната стая, по чудо нищо му няма.“, пише Мама Нинджа.

Как да нормализираме нивото на кръвната захарПравилното хранене ще ви помогне лесно да контролирате кръвната захар и да задържате нивото им в нор…Sep 23 2020vijti.com

Обръщам се към вас, за да споделя призива на семейството им. За възстановяването на двамата е нужно огромно количество кръв. Настанени са във Военно Медицинска академия гр.Варна и предстоят операции. Ивайло е с 40% изгаряния. Кръвната група няма значение, но кръв може да се дари само във Варна, Търговище и Бургас. Трябва да се напише за Ивайло Христов Янакиев, ВМА Варна Отделение по изгаряния,.

За контакт и повече информация може да се свържете с Марияна Янакиева 0888406037, съпруга на Ивайло.

Моля да споделите, дори да не сте от тези три града, все ще достигне до някой ваш приятел оттам.

За случая съобщава и бургаският сайт Флагман:

Бащата и синът, които пострадаха при взрив на газова бутилка в блок 34 в жк „Славейков“, са в тежко състояние и се нуждаят от кръв. Това съобщиха близки на семейството.

Жестокият инцидент стана в събота привечер. Експлозията прати двамата мъже в Отделението по изграяния във Варна, където се намират и към момента. Стана ясно, че по-възрастният е спасен от сигурна смърт благодарение на бързата реакция на сина си Ивайло, който скочил и застанал пред баща си при взрива. Така той е поел върху себе си огъня. По чудо няма и други потрадали при тежката експлозия. В съседната стая е бил 8-годишният син на Ивайло, който за щастие не е пострадал.

За възстановяването на двамата е нужно огромно количество кръв. Настанени са във Военномедицинска академия-гр.Варна и предстоят операции. Ивайло е с 40% изгаряния. Кръвната група няма значение, но кръв може да се дари само във Варна, Търговище и Бургас, съобщават близките им. Трябва да се отбележи, че кръвта за Ивайло Христов Янакиев, ВМА Варна, Отделение по изгаряния.
За контакт и повече информация може да се свържете с Марияна Янакиева 0888406037, съпруга на Ивайло.

Кои храни разреждат кръвта по-добре от аспирина:Приемът на основни микроелементи е изключително важен за здравето на сърдечно-съдовата система. Напр…Sep 23 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!