Започна се: Вече изискват документ за ваксинация, за да посетиш заведение

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Собственикът на непретенциозна бирария в италианското градче Кунео се превърна в може би първия в света, който ще изисква клиентите да му предоставят документ, че са били имунизирани срещу новия коронавирус, за да ги допусне в заведението си.

Д-р Илиева си сложи втора доза ваксина и разказа за остри странични ефекти ВИДЕО Преди повече от 20 дни д-р Катя Илиева, практикуваща в Чикаго, се ваксинира срещу COVID-19. Сега ве…Jan 12 2021vijti.com

В своя публикация във Фейсбук Мичеле Трапани е категоричен, че който иска да се наслади на вкусна храна, приятно питие и хубава музика ще му се наложи да представи документ или сканируем QR код, който да докаже, че въпросният посетител е ваксиниран срещу COVID-19.

Собственикът уверява още, че заведението му ще разполага със специален сертификат, удостоверяващ безопасна среда от здравните власти.

Решението, взето от Трапани, най-вероятно няма да е единственото, тъй като все повече в последно време се говори за издаването на т.нар. имунизационен паспорт на всеки в Италия, който си е поставил ваксина срещу COVID-19. Подобен документ би позволил пътуването със самолет или кораб, информира италианското издание „Ла Република“.

Без ваксинация няма заплата! Работодател принуди служителите си да се ваксиниратВ събота следобед около 16:45 ч. в Центъра за ваксинация Райсганг (Бавария) група млади служители на…Jan 11 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
България под вода, реки преливат, селища са наводнени, удавени са…
error: Content is protected !!