Есил Дюран спря времето! На 54 изглежда като на 20! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от гранд дамите на поп фолка у нас, Есил Дюран , ще навърши 54 години на 6 юли, но с всяка изминала година сякаш става все по-млада и по-млада. Стройната фигура, умело направените корекции и нестихващата й енергия са отчасти причината за това.

Какво точно е правила певицата по лицето си, остава мистерия. Факт е обаче, че на 53 Есил изглежда като 20-годишна и буквално изумява феновете си с визия.

Фигурата ѝ също е запазена, което може би е резултат от усилени тренировки и балансирано хранене. По-интересно, разбира се, е лицето ѝ, тъй като представя почти непознат човек. Корекциите по него на практика успяха да изтрият индивидуалността на певицата и тя се превърна в една от многото.

Есил Дюран лице

Физиономията ѝ пази отпечатъка на редица специалисти по разкрасяване. Носът, скулите, устните – всичко изглежда добре пипнато. Така за своите 53 години Есил Дюран отвява по свежет и двайсетгодишните мацки. Доколко е удачно да се съревновава с девойките, които могат да ѝ бъдат дъщери, е съвсем друга тема.

Есил Дюран фигура

Мнозинството вече свикна да вижда доизкусурени лица. Точно в попфолк индустрията естетичните корекции са запазена марка. Гласове като Глория, Ивана, Камелия превърнаха опънатите бръчки в свой приоритет. Есил Дюран никак не се дава на колежките си. Както дори сляп може да види, от снимките ни приветства друга жена.

Есил Дюран предизвика взрив от коментари с тази снимка: Не на 53, а на 23! (Снимка): Само преди седмица възхитителната Есил Дюран ни остави без дъх, демонстрирайки перфектна физика в …Jul 26 2022vijti.com

Есил Дюран

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!