Елена Йончева срази Бойко Борисов само с 3 въпроса!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Елена Йончева, която в момента е евродепутат, направи убийствен за премиера Борисов анализ!
“Три въпроса към Бойко Борисов.

Г-н Борисов, от 17 години имам малък бизнес и единственото, което исках от държавата е да не ми пречи. Сега получих запор заради пандемиятаДанъчните запорираха сметките и заведоха дело срещу една от най-големите сватбени агенции в Перник „…Aug 6 2020vijti.com

Премиерът се опитва да ни представи “успехите” си в Брюксел по време на Европейския съвет, бих искала да задам някои важни въпроси.

1. По отношение на фонда за възстановяване от последиците от коронавируса /NGEU/.

През месец юни 2020 година Европейската Комисия излиза с предложение на България да бъдат предоставени безвъзмездно 9.2 млрд.евро. Бойко Борисов обяви, че се е договорил за 7.7 млрд. евро.
Какво точно включват тези 7.7 млрд.евро, г-н Борисов?
Защото да не се окаже, че всъщност безвъзмездните средствата за България са намалели с 1.5 млрд.евро.

Борисов се похвали, че е договорил повече пари.
Кои стойности се сравняват и цени по кои години, г-н Борисов ?

За периода 2014 – 2021 за България за отпуснати 28 млрд.евро. За следващия седемгодишен период са отпуснати 29 млрд.евро. Но бюджетът на ЕС има правила за отчитане на инфлацията. Всяка година се начислява процент, който е малко над 2 %. За седем години увеличението, което се полага по регламент, трябва да бъде 14.4 % от преходния бюджет /2 млрд.евро допълнително/. Означава ли това, че сме получили за новия програмен период 1 млрд. по-малко средства, в сравнение с предишния.

3. За какво точно ще използувате предоставените възможности за заеми от ЕС?

Без да имате план за българската икономика, ще се окаже, че на прощаване сте изтеглили едни заеми, които българските граждани ще трябва да връщат.”

Източник: Фейсбук

КОШМАР! Борисов на косъм от тежка катастрофа (ВИДЕО) Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ужасна катастрофа, и то докато лично шофира а…Aug 3 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!