Румен Радев: Бойко Борисов живее в илюзорен свят. Вчера пак заяви, че България била в

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Българите масово отхвърлят пропагандата и имат право да знаят истинското състояние на страната. Министър-председателят не посмя да излезе от създадения от самия него илюзорен свят и вчера отново заяви, че в последните три години България била в челото на най-бързо развиващите страни в Европа.Това заяви президентът Румен Радев. Той направи изказването си по време на представяне на първата част от проекта за Национален стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет към държавния глава.

Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим оттук нататък, така че да избегнем повтарянето на тази управленска катастрофа. Пред нас е примерът на авторитарното управление, на резултатите от подмяната на идеите от пропагандата, на законността от задкулисните договорки, каза още държавният глава.

 


Президент Радев, кога ще си съберете полите? Не адвокатствам на Борисов и Мутафчийски – те са това, което вие не стеДядо ми, народен учител, виртуозен цигулар, концерт майстор и мъдър човек имаше един израз, когато н…Aug 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!