ЕКШЪН В МЕЗДРА: 70 души щурмуваха къщата, в която почина дете (ВИДЕО+СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Инцидентът се случи преди няколко дни

Напрежение в Мездра. Група от около 60 души се е опитала да влезе в дома на семейството, където в петък вероятно е било простреляно 8-годишното дете, намерено мъртво малко по-късно.

Разбра се кой е застрелял 8-годишното момче в Мездра, внук на бивш депутат Приятелчето на 8-годишния внук на бившият депутат Тома Томов го е простреляло неволно със законнат…Jan 10 2021vijti.com

Близките на момченцето пробвали да преодолеят кордона от жандармеристи, които охраняват района. Гневните хора обърнали две коли и изпочупили прозорците на къщата. Улицата е блокирана от полиция и жандармерия. Допълнителни части са насочени към мястото.

8-годишното дете беше открито мъртво пред къщата в петък. Органите на реда работят по две версии. Първата е, че момчето е загинало след изстрел от неправилно съхранявано огнестрелно оръжие. Според втората версия детето е убито от пиратка. По случая бе задържан 38-годишен мъж, собственик на ловната пушка, с която се допуска, че е стреляно във фаталаната вечер. Арестуваният е баща на дете, с което жертвата играла по-рано през деня.

ВИДЕО ТУК

Бабата на загиналото дете в Мездра: Лежеше на улицата по слипове и без маратонкиДете на 8 години бе намерено мъртво на улицата в късния следобед вчера в Мездра. В Спешния център е …Jan 9 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Здравният министър обяви: Облекчаваме мерките
error: Content is protected !!