Д-р Емил Енчев, излекувал стотици болни, даде своя лек срещу Ковид и зарадва хората

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Общопрактикуващ лекар, излекувал през ноември стотици доказани или със съмнение пациенти с COVID-19, съветва как да изкараме безопасно наближаващите празници.

Д-р Емил Енчев смята, че събиранията в домашна обстановка на не повече от десетина души, ще осигурят безопасна среда, предава БГНЕС.

ДОЛЕН ФЕЙК! Димо от P.I.F. не умря от коронавирусаПринуден съм да се присъединя към редиците на конспираторите и да се извиня на доц. Мангъров и скодо…Dec 23 2020vijti.com

На трапезата задължително трябва да присъстват киселото зеле, чесъна, сурови зеленчуци и цитрусови плодове. Концентрираният алкохол в умерени количества според него, е сигурна превенция срещу заразата.

„Както е в наредбата- десетина- петнайсет човека мисля, че е добра бройка! Понеже и аз го преболедувах това заболяване, трябва да ви кажа, че съм имал многократно контакти с такива хора, в крайна сметка – пазиш се пазиш се, но то нещо става… не може!

Но разстоянието което е между нас – 1 метър, е напълно достатъчно за предотвратяване на заболяването. Според мен заразяването става най- вече чрез парите и при по-близък контакт при пръскане на секрети!”, каза д-р Емил Енчев.

По време на 23- годишната си практика в село Раданово, д-р Енчев има наблюдения кои храни категорично борят респираторни инфекции.

„Киселото зеле е витамин С, при всички положения комбинирано с армеева чорба. Най-добрият приятел за човека в това време според мен, е чесънът.

Препоръчвам го абсолютно на всички чесъна, даже рецептата, която моят приятел сподели- две глави, но аз казвам една глава чесън с половин лимон- сутрин да се изпие това нещо – имало чудодеен ефект. Чесънът както знаете, PH му е 15, той прави основа в организма в която вирусите не могат да се размножават.

И заради това ги убива. Плодовете също са – казахме за лимоните, банани, портокали. Менюто трябва да е алкално, като то се създава със зеленчуци, по възможност сурови – в момента не е сезонът на доматите и краставиците, но зелена салата, репички, и туршия“, подчерта д-р Енчев.

Относно алкохола на трапезата:

Коментираме с мой познат, който е бил на едно събиране, в което е имало участник с ковид, били са десетина човека на масата, едни са консумирали бяло, червено вино, други са наблегнали на ракията и уискито, на концентрата. Всички, които са консумирали бяло и червено вино, сетне заболяха.

Съвсем сериозно ви говоря- 50 грама ракия, наистина ..единичен случай ви казвам – но е така. И заради това всички дезинфектанти са на основата на алкохол. Защото алкохолът унищожава, разтваря мембраната на вируса, добави още д-р Енчев.

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВЗЕХА ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС. СИГУРНО БЕН ДЖОНСЪН Е КАЗАЛ НА ВИРУСА ДА СИ ИЗРАБОТИ НОВ ЩАМ– Доц. Мангъров, какво знаем за новия щам на COVID-19? Доколко опасен е той, че наложи България и ре…Dec 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!