Дъщерята на Радев показва среден пръст (Снимки)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Дъщерята на президента Румен Радев бе хваната в неприятна изцепка насред София. Наследничката на държавния глава, която в момента е ученичка в 12. клас в столичното 35-о СУ „Добри Войников“, бе заснета от своя съученичка как показва среден пръст, докато се вози в автомобила на свой приятел.

Стана ясно кой е бъдещият зет на Румен Радев: Дъщерята на президента вече открито афишира връзката сиДарина, дъщерята на президента Румен Радев, кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов. Младите а…Jul 25 2019vijti.com

Видеото бе публикувано от нейната дружка в социалните мрежи. На него се вижда как компанията на Дарина се е разделили в две коли, които се движат паралелно по столична улица. Радева се вози на задната седалка на едната и през отворения прозорец показва нецензурния жест на приятелите си в съседния автомобил. Видеото е озвучено от силна музика, която кънти от двете коли. От него се вижда, че Дарина и компанията й се забавляват и се провикват през отворените прозорци, докато се придвижват в неизвестна посока.

За пръв път президентската щерка лъсва в подобна светлина, като до момента публичните й изяви са свързвани само и единствено с успехите й на театралната сцена. По-малкият й брат Георги пък вече два пъти бе в епицентъра на скандала. Синът на държавния глава също е ученик, но в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, а в свободното си време усилено тренира футбол. В началото на тази година името му бе забъркано в скандал заради сбиване за момиче в софийска дискотека, където не би следвало в малките часове на нощта да се допускат лица под 18-годишна възраст. Преди това пък излезе информация за друго сбиване в двора на училището му, в което обаче той нямал физическо съприкосновение с никого, а просто бил свидетел на грозната случка.

Припомняме, че сестра му Дарина още от 9. клас е част от актьорската школа „Ле Страпонтен“, принадлежаща към гимназията, където тя учи. Благодарение на ролите си там Дарина неведнъж е участвала във всевъзможни театрални фестивали у нас и в чужбина, а за блестящото си представяне тя и съучениците й са били награждавани с първи места. От тази година обаче дъщерята на Радев ще трябва да се раздели с трупата, тъй като се готви за зрелостни и кандидатстудентски изпити. По всяка вероятност тя ще продължи висшето си образование в сферата на изкуствата.

И двете деца на Румен Радев живеят при майка си – неговата първа съпруга Гинка Кесякова, а с баща си се виждат по празници и специални поводи.

Източник: Ретро

Дъщерята на Румен Радев се снима в прегръдките на фолк певеца Галин, Дарина видимо не се притеснява от строгостта на баща си,Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са чужди дори на президентската дъщеря Дарин…Jun 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!