Доц. Мангъров: Няма да се ваксинирам, имам антитела

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Хората, които не са изкарали, особено хората, които са на възраст и имат едно или няколко придружаващи заболявания, бих препоръчал да се ваксинират“, заяви за БНТ доц. Атанас Мангъров.

„Ние с премиера водихме дълъг разговор навръх Коледа, в който му обясних как стоят нещата. Хора като него, които са изкарали заболяването и хора като мен, които имат антитела, няма нужда да се имунизират. Това няма да бъде имунизация, а само набоцкване. Целта на ваксинацията е да се създаде колективен имунитет срещу коронавируса“, допълни доц. Мангъров.

Тормозят Мангъров в Инфекциозна: Шефката не можела да го диша, плащат му половин заплатаДоцент Атанас Мангъров вече втори месец получава половин заплата в Инфекциозна болница, сподели сами…Dec 25 2020vijti.com

Той заяви, че винаги е препоръчвал ваксините. „Ако не бях изкарал болестта, щях да се ваксинирам, но имам антитела“, допълни доц. Мангъров.

Припомняме, че по-рано днес премиерът Бойко Борисов каза следното:

„Даже с Мангъров говорих и той ще се ваксинира, ако не се е ваксинирал. И него го ваксинирайте публично, защото ми каза, че е 100% „за“ ваксиниране“.

Доц. Мангъров: Всички, които се ваксинират, участват в третата фаза на проучване Всички фирми-производители са освободени от отговорност, цялата отговорност е прехвърлена върху дъ…Dec 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!