Кристиан Костов се преобрази-стана момиче-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голяма трансформация е настъпила във визията на талантливия Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място в конкурса „Евровизия“.

Той сякаш окончателно е решил да мине в отбора на джендърите. Така смятат неговите почитатели след снимката, която Кристиан си пусна в нета – с розова коса и много женствен вид.

Прическата му също наподобява дамска.

Певецът се носи с коса до рамената, за още по-екстравагантна визия е сложил розови кичури. Доволен от новата си прическа, той публикувано множество кадри и клипчета в личния си профил, а на тях е нацупил устни като типична плеймейтка.[Трансформация: Кристиан Костов вече е жена СНИМКАНовиниИнформация]

Дрехите му също доста време са обект на обсъждане, тъй като запознати твърдят, че е започнал да носи женски модели и с тях се харесва повече, пише „Телеграф“.

Хейт групите в България му не му простиха и буквално за минути заляха кадрите с негативни коментари. Припомняме, че певецът няколко пъти е отскачал до България, запазвайки пътешествията си в абсолютна тайна. Причина за това са именно острите нападки в последната година насочени към изпълнителя и конкретно към екстравагантния му стил.

Костов бил категоричен, че не намира нищо странно в подбора на дрехи и смята за ненужно да коментира темата.

Талантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена, последната му фотосесия го доказваТалантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена, изумени са почитателите му. Мл…Aug 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!