Доц. Мангъров: Излекуваните от COVID-19 не са излекувани. На тях просто вече им е минало

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Витамин C няма как да ви спаси от коронавируса. Рано или късно той ще мине през населението на цялото земно кълбо, ако преждевременно не изчезне. Коронавирус не са пригодени към човешката популация. Това обяви доц. Атанас Мангъров пред bTV.

Доц.Мангъров предупреди: Продължителното носене на маски е изключително опасно – ето рисковете: Вече чухме какви ли не мнения по въпроса с маските , а от неделя носенето им е задължително от вси…Apr 15 2020vijti.com

Швеция продължава да следва своята философия, не се е отказала от либералния си подход. Аз мисля, че тя ще излезе най-леко от кризата. В Швеция има множество хора, които са на 80-90 г. с големи пенсии, които се отглеждат в домове за възрастни хора. Затова толкова много там са заразените.

От 20 новородени 11 починаха в София преди време от вътрешноболнична инфекция, съобщи специалистът.

Коронавирусът е обща вирусна инфекция, която се самоограничава. Излекуваните не са излекувани. Това са хора, на които им е минало.

При критичните случаи хората са държани живи, докато излязат от това състояние, каза още Мангъров.

Поне 100-200 пъти повече са заболелите от регистрираните от COVID-19 у нас.

Това заболяване трябва да бъде посрещнато от най-младата и най-здравата част от населението – от децата и родителите им. Дори да се разболеят няма какво толкова да им се случи.

Проф. Мангъров с добри новини и дата кога всичко ще свърши най- накрая Професор Мангъров зарадва всички и даде надежда на всички ни за скорошно приключване на извънредно…Apr 14 2020vijti.com

Източник:дунавмост
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!