Доведеният син на Ламбо: Не успях да му кажа сбогом, Бос!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има два вида хора на света – Стефан Данаилов и останалите. Той ме научи на всичко от живота и ми помогна за най-важното – да оцелея, това заяви доведеният син на Ламбо и оператор – Росен Цанков.

Той сподели, че благодарение на баща си и неговите усилия получава животоспасяващо лекарство, тъй като е бил три месеца в кома.

Жените на Стефан Данаилов (СНИМКИ)Най-известният Дон Жуан на българското кино. Така наричаха Стефан Данаилов не само у нас, но и в чуж…Nov 30 2019vijti.com

„Началото на 90-те бяха лошите времена за него. Всички го обиждаха, но той ми спаси живота”, разказа още Цанков пред БТВ.

Ламбо уважаваше това, че биологичният ми баща е Вили Цанков. Въпреки това ние бяхме най-добри приятели. Той имаше страхотен дух за живот и обичаше да има хора покрай него, допълни операторът.

Той обясни, че не харесва прякора на Данаилов „Мастера”, тъй като на английски това означава и учител, и господар, какъвто той не е бил.

Затова и Росен нарича доведения си баща – „Бос” (от лентата „Кръстникът”.

По думите му Ламбо е обичал да дава съвети, дори преди някой да ги поиска. Данаилов знаеше какво ще го питаш и вече беше готов с отговора, разказа той.

„Мисля, че си отиде щастлив. Не успях да му кажа „Сбогом, Бос!”, сподели Цанков.

Синът на големия Стефан Данаилов Съсипан съм! Отиде си моят герой!Последно ми каза: „Стани доктор, моето момче!“
Държеше ми ръката, искаше да му говоря за Бог, молихм…
Dec 1 2019vijti.com

Източник: trafficnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!