Посрещнаха Бети с годежен пръстен след напускането на „Фермата“, тя остава в България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Остават 2 седмици до големия финал на „Фермата“. Играта става все по-напрегната, а участниците – все по-малко. Вчера риалитито завинаги напусна Елизабет.
Въпреки че отпадна, Бети е изключително щастлива, защото е била посрещната от човека, когото обича с годежен пръстен.

Първо бебе във „Фермата“Първо бебе във Фермата! В емоционално писмо, написано от Паулина, Красимир разбра, че ще става баща!…Nov 28 2019vijti.com

„На последния дуел нямах нищо против да се прибера. Значех, че навън ме чака човек. Установих, че това е човекът за мен“, разкри Елизабет в „Тази неделя“ по bTV и допълни, че ако при предишните ѝ дуели тя е „визуализирала победата“, сега не е било така.

Нейната съперница Веселка е била изключително силна и е доминирала в сблъсъка.

„Последната седмица беше голямо предизвикателство за мен.“, призна Бети, която разкри, че играта вече е стигнала до момента, в който се оформят лагери между участниците.

Въпреки всичко Елизабет е категорична, че по време на нейното участие в риалитито са преобладавали положителните емоции и тях ще запомни.

„Фермата“ е затвърдила нейното решение да остане в България и да не се връща във Великобритания.

Елизабет смята да се занимава с благотворителност в полза на възрастните хора в България. Това ѝ решение отново е продиктувано от преживяното в риалитито и ситуацията с възрастните у нас.

Паулина от „Фермата“ се изгаври с Краси за бебето!Безобразно издевателство от страна на отпадналата вече участничка Паулина във „Фермата“ бе жестоко о…Nov 30 2019vijti.com

Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!