Деси Цонева аут от „На кафе“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Деси Цонева е поредната репортерка, която излетя от предаването „На кафе“. Дъщерята на тв легендата Димитър Цонев изкара два сезона като светски репортер в сутрешния развлекателен блок. Внучката на Коста Цонев беше толкова отдадена на работата си, че излезе в отпуск по майчинство броени дни преди да роди дъщеря си Бианка-Димана и две седмици по-късно се върна в ефир. 

COVID-19 напъпли „На кафе“! Ето кой от панелистите на Гала е с коронавирус (Снимки): Много известни личности у нас вече преболедуваха COVID-19 – някои по-леко, други стигнаха до болни…Sep 10 2020vijti.com

Рокадата е изненадваща, защото след лятната ваканция в началото на септември Деси Цонева успя да направи няколко интервюта. Пред близки тя е споделила, че смята да си отдъхне за известно време и да се посвети двете си деца.

Явно около Гала все така ще ври и кипи. Неотдавна синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска, актьорът от Народния театър Дарин Ангелов и писателят Георги Блажев се настаниха около масата на панелистите до Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов.

Лупа.бг

Махат всички панелисти от „На кафе“Почти всички „панелисти“ в предаването „На кафе“ са отсранени. Ева Веселинова, Илиян Любомиров и Анд…Sep 2 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!