COVID-19 напъпли „На кафе“! Ето кой от панелистите на Гала е с коронавирус (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много известни личности у нас вече преболедуваха COVID-19 – някои по-леко, други стигнаха до болница. Ето че заразата проби и в ефира на Нова телевизия и по-точно в предаването „На кафе“.

Ева Веселинова разкри защо не е в „На кафе“Eва Веселинова не може да преглътне лесно, че вече не е част от водещите в „На кафе“. Вчера тя пусна…Sep 8 2020vijti.com

Днес стана ясно, че един от панелистите в „На кафе“ е пипнал коронавирус, при това броени дни, след като Гала се завърна триумфално в ефира на Нова телевизия, а част от старите коментатори бяха заменени с нови лица.

Георги Блажев

Георги Блажев призна, че е пипнал коронавирус и му е добре известно всяка фаза от заболяването.

Вместо на почивка, отпуската си Георги Блажев прекарал затворен в жилището си.

Точно тогава пипнал коварния вирус, който циркулира почти година из целия свят и продължава да взима жертви след себе си.“Няколко дни нямах вкус и обоняние, но използвах момента да си купувам евтина хора, като така и така не усещах какво ям“, с чувство за хумор призна за заболяването си Георги Блажев, който знаем от „Пощенска кутия за приказки“.

Той стана един от новите панелисти в „На кафе“, а Юлиан Константинов и Кристина Патрашкава успяха да запазят столовете си до Гала. От шоуто си тръгна Ева Веселинова и Илиян Любомиров, на тяхно място цъфнаха Дарин Ангелов, Георги Блажев и двете синоптички Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. Първоначално се смяташе, че и Андреа Банда е аут от предаването, но изненадващо тя се появи едва в третия епизод от новия сезон и обяви, че няма намерение да се отказва от работата си в телевизията пише show.blitz.bg.

Гала „изгони“ Маги Сидерова от „На кафе”Маги Сидерова вече не се подвизава в предаването „На кафе”. Смуглата красавица водеше рубрика заедно…Dec 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!