Двама непълнолетни са арестувани за касапницата в Галиче

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Двама души са задържани за жестокото убийство на 18-годишното момиче във врачанското село Галиче. Двамата са непълнолетни, от ромски произход, на 14 и на 15 години, научи TrafficNews.bg. Живеели са близо до къщата, в която бе открито тялото на Андрея. 18-годишно момиче бе намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеела сама от няколко дни. Било е изнасилено преди да бъде убито.

Ето го 18г. убиец ,Заклал момичето в ГаличеЗаподозряният и задържан в ареста Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите на …Jan 12 2020vijti.com

Задържаните все още не са обвинени, защото има подозрения и към приятеля на Андрея, тъй като алибито му се разминава. Той твърди че е бил в Велико Търново но клетките на телефона не показвали, че е бил там. Тази информация обаче не е потвърдена от полицията.

Двамата непълнолетни са известни побойници, говори се че преди време пребили един възрастен човек от селото и той починал. Бащата и братът на Андрея преди 6 месеца заминали за Англия, за да изкарат пари за бала й.
Днес си купили билети за връщане, но братът припаднал от притеснения и е в болница. Утре се прибират. В момента разпитват почти всички младежи от Галиче. Категорично обвинен за убийството все още няма
Източник: TrafficNews
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!