Спестовник! Емо Чолаков с 6 бона заплата на летището, а пътува с трамвай

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Някогашният синоптик – любимец на народа Емо Чолаков е голям спестовник. Бившата звезда на Би Ти Ви работи на летището в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, където всеки месец взима по 6-7 000 и въпреки това пътува с градския транспорт, видя репортер на Lupa.bg.

Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофаБившият синоптик на Би Ти Ви напусна заради двойно по-голяма заплата в държавната фирма „Ръководство…Nov 9 2019vijti.com

Метеорологът редовно движи с трамвай №7, на който се качва от спирката на мол България, в близост до който е и жилището му. Когато пътува към работа пък бившият телевизионер пък се качва на метрото.

Чолаков ползва обществения транспорт, въпреки, че от летището му дават и пари за гориво. Той обаче явно предпочита да не разточителства, а да пести от пътната екстра.

Усмихнатият синоптик напусна Би Ти Ви през пролетта на миналата година заради ниска заплата. РВД с радост приеха усмихнатия телевизионер, още повече след като на интервю демонстрирал перфектни познания и отличен английски език.

Въпреки че вече не работи в медията, Емо редовно навестявал колегите си в Би Ти Ви,  за да пийнат по кафе и да разменят някоя приказка. Колегите му разказват, че макар и вече доста по-солидно платен, Чолаков не се е надул, а е същият зевзек, какъвто си го познават всички.

Източник: ЛУПА

Емо Чолаков на курорт със семейството: Синоптикът е много свенлив, не сваля дрехите си дори на плажаЕмил Чолаков, който заряза телевизионната си кариера, за да се труди в РВД на софийското летище, кар…Sep 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!