Годеж събра култови водещи от предаване на БНТ – горчиво! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тези от вас, чието детство и юношество бе през 90-те и 2000-те, със сигурност си спомнят едно от култовите музикални предавания тогава – „Мело ТВ Мания“. То изстреля в звездна орбита имена като Ники Илиев, Петя Дикова, Ива Софиянска, Александра Сърчаджиева и много други.

Сега едно от знаковите лица в предаването, актьорът и водещ Атанас Михайлов, се похвали с голямо събитие в личен план.

Наско се сгоди в компанията на своите колеги от незабравимото предаване „Мело ТВ мания“.

Той четири години е влюбен в приятелката си, на която се чуди как да предложи брак. Мислил дори да го направи в предаването „На кафе“, призна Наско пред Гала и Елизабет Методиева. Все пак действал доста по-непринудено и избрал среща с бившите си колеги, за да даде пръстена. Извикал гаджето си на пожар в заведението, където тя пристигнала директно от работа и паднал на колене.

Наско Михайлов приятелка

Hotnews.bg припомня, че „Мело ТВ мания“ е предаване на БНТ в периода 2000 – 2005 г. Излъчва се по Канал 1 и сателитния канал ТВ България всяка неделя от 16:20 ч. Водещи са Александра Сърчаджиева, Атанас Михайлов, Ники Илиев, Петя Дикова, Ива Софиянска, Йоанна Драгнева и други.В компанията на водещите е и продуцентът Любо Кънчев със съпругата си Лили Вучкова, по-известна като кака Лили. Двамата гушнаха трето внуче миналата година. Ива Софиянска не издържа и също пусна своя снимка като водеща от славното предаване:

Ива Софиянска Мело ТВ Мания

Мрежата завря след Войната на буквите по БНТЗрителите не спират да коментират в социалната мрежа новия филм по БНТ. Българските телевизии са в л…Jan 17 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!